Nieuws Antwerpen ASX-IBECO fuseert met On Time Sprinter Service

ASX-IBECO fuseert met On Time Sprinter Service

ASX-IBECO fuseert met On Time Sprinter Service

ANTWERPEN – Het Antwerpse koerierbedrijf ASX-IBECO gaat de fusie aan met sectorgenoot On Time Sprinter Service uit Kortrijk. Vanaf 1 juli zal de fusie-onderneming door het leven gaan als ON TIME Logistics. Door de krachten te bundelen wil men een bredere service kunnen bieden.

ASX-IBECO groeide in dertig jaar tijd uit tot een dynamisch koerierbedrijf met een sterke verankering in Antwerpen. Gedurende al die tijd ontwikkelde het een brede waaier aan logistieke diensten. Van kaaiverificaties, (inter)nationale koerierdiensten en postverwerking tot bijstand bij het in orde brengen van reisvisa en de legalisatie van documenten. Door met On Time Sprinter Service te fuseren tot ON TIME Logistics wil het zijn diensten nog verder uitbouwen.

Ook On Time Sprinter Service uit Kortrijk heeft enige staat van dienst. Meer dan twintig jaar geleden werd de onderneming opgericht als snelkoerier en niet veel later al beschikte het over een 24 uursnetwerk binnen de Benelux. Via dat netwerk slaagt men erin pallets, lengtezendingen, goederen op kapstok en colli’s in één beweging te leveren. Eerder dit jaar had het bedrijf reeds de bouw van een nieuwe vestiging aangekondigd. De nieuwe fusie-onderneming zal dan ook zowel vanuit Kortrijk als Antwerpen opereren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.