Nieuws Antwerpen Atlantis Wellness Groep en Resengo lanceren Dankjewellness-actie

Atlantis Wellness Groep en Resengo lanceren Dankjewellness-actie

Atlantis Wellness Groep en Resengo lanceren Dankjewellness-actie

ANTWERPEN/BOECHOUT/LIER/KONTICH – Atlantis Wellness Groep en Resengo hebben samen de Dankjewellness-actie opgestart. Daarmee krijgen de vele hardwerkende zorgverleners van AZ Sint-Maarten een moment van ontspanning aangeboden en wordt de werkzekerheid van de wellnessmedewerkers verzekerd.

De actie wordt samen met de klanten van Atlantis Wellnes Groep verwezenlijkt. Bij elke aankoop van een waardebon voor een duomassage of saunasessie in één van de wellness- en saunacomplexen in Boechout, Lier en Kontich, schenkt het bedrijf dezelfde behandeling aan één van de zorgverleners van AZ Sint-Maarten.

Werner Thomassen, ceo Atlantis Wellness Groep: “Zorgverleners staan voor een zware opdracht en draaien lange uren. Ook nadat deze epidemie voorbij is, zullen zij behoefte hebben aan broodnodige ontspanning. Wij hopen dat wij samen met onze klanten ons steentje kunnen bijdragen door hen te ondersteunen. Bovendien kunnen wij zo de jobs van onze medewerkers garanderen, ook na deze moeilijke periode.”

Mensen kunnen ook rechtstreeks een waardebon schenken via www.dankjewellness.com.

Digitale ondersteuning

Online reserveringssysteem Resengo zet mee zijn schouders onder de actie. Het Antwerpse bedrijf zet softwaremodules op maat van deze acties op zodat de cashflow van verschillende horeca- en wellnesszaken een boost krijgen.

“Toen Atlantis Wellness Groep ons vroeg om een softwaremodule voor cadeaubonnen op te zetten waar zorgverleners, ondernemers en hun medewerkers, en consumenten baat bij zouden hebben, waren wij meteen voor het idee gewonnen”, aldus Dirk Gypen, ceo Resengo. “Met onze technologische knowhow en ervaring willen wij de wellness- én zorgsector tijdens én na de crisis ondersteunen en vooruit helpen.”

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.