Nieuws Antwerpen ATRO verhuisd naar Brasschaat

ATRO verhuisd naar Brasschaat

ATRO verhuisd naar Brasschaat

coppensDe bedrijfstak Bouw van Aannemingen Van Wellen uit Kapellen is enkele tijd geleden omgedoopt tot ATRO. Die naamsverandering volgt op de overname van Van Wellen Wegenbouw door Aswebo uit Drongen. Voor die nieuwe start nam het bedrijf zijn intrek in gloednieuwe kantoren op de site Campus Coppens te Brasschaat.

De Campus Coppens in Brasschaat is een standingvolle bedrijvensite die opgezet werd in een PPS-samenwerking tussen de gemeente Brasschaat en de Groep Van Roey. Eerder hebben er zich al bedrijven gevestigd als Lego, Pronails en Hallmark. De site is vrij uniek in de regio en is met haar aanbod aan kantoren en magazijnunits kennelijk heel gegeerd als vestiging van hoofdkantoren, Belgische vestigingen van multinationals en andere bedrijven. Zij zijn vooral geïnteresseerd in een ligging naast een snelweg met een vlotte verbinding naar Nederland en Antwerpen.

De Campus Coppens is een voormalige militaire basis die na de ombouw tot kantoorruimte en magazijnruimte opgenomen werd in het aanbod van de immobiliëngroep Group Hugo Ceusters SCMS.

De loskoppeling van Aannemingen Van Wellen en van Van Wellen Wegenbouw volgt uit een initiatief van hoofdaandeelhouder CFE die kennelijk de consolidatie in de markt van de wegenbouw wilde volgen. Het nieuwe ATRO stelt vandaag zo’n 40 mensen tewerk en zoekt overigens nog altijd bijkomend personeel met enige technische ervaring.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.