Nieuws Antwerpen AUCTIM veilt 700 designermeubels door verhuis van Divani

AUCTIM veilt 700 designermeubels door verhuis van Divani

AUCTIM veilt 700 designermeubels door verhuis van Divani

Internationaal veilinghuis AUCTIM uit Aartselaar veilt binnenkort een kleine 700 stuks aan designmeubilair van het Italiaanse merk Divani. De veiling komt er naar aanleiding van de verhuis van Divani, dat al jaar en dag een vaste waarde is op de Vlaamse Kaai in Antwerpen, maar in maart 2022 de Brusselse binnenstad opzoekt. De online veiling vindt plaats tussen 22 november en 3 december.

Al jarenlang voorzag Divani de inwoners van de Koekenstad van Italiaanse designmeubelen.  In 2022 beginnen eigenaar David Van Loo en zijn winkel aan een nieuw hoofdstuk, met een verhuis naar de Brusselse binnenstad als startpunt. Om de uitgebreide stock niet helemaal naar Brussel te moeten verhuizen, kiest Divani voor een totale uitverkoop en doet het daarvoor beroep op veilinghuis AUCTIM.

AUCTIM zal als platform fungeren om de 670 verschillende meubelen, oorspronkelijk afkomstig van de Italiaanse modehoofdstad Milaan, tussen 22 november en 2 december online te veilen. Ook de mensen die meubels liever eerst uittesten alvorens te bieden zijn niet vergeten, want de winkel organiseert kijkdagen op 25, 27 en 28 november, waarbij mensen de aangeboden meubelen en decoratie uitgebreid kunnen inspecteren en testen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.