Nieuws Antwerpen Audiovisuele handelaar Syrinx helpt mee in strijd tegen corona

Audiovisuele handelaar Syrinx helpt mee in strijd tegen corona

Audiovisuele handelaar Syrinx helpt mee in strijd tegen corona

KALMTHOUT – Syrinx, leverancier van audiovisuele apparatuur en voornamelijk actief in de evenementensector, wil ook in coronatijden haar steentje bijdragen. Daarom bieden ze nu producten, zoals verplaatsbare dispenserhouders voor ontsmettende gels, aan die verschillende bedrijven en sectoren kunnen helpen in de strijd tegen corona.

De evenementensector viel door de coronacrisis volledig stil. Een serieuze klap voor Syrinx, die audiovisuele apparatuur aanbied en voornamelijk in die sector actief is. Daarom ging het bedrijf op zoek naar een oplossing om toch haar kennis en manier van werken aan te bieden aan haar klanten, zelfs al zijn er geen events.

Het bedrijf uit Kalmthout biedt nu producten aan die ziekenhuizen, woonzorgcentra en verschillende andere bedrijven en sectoren kunnen helpen in de strijd tegen corona. In samenwerking met Luxibel, het verlichtingsbedrijf van het zwaar getroffen AED Group, bieden ze lichtarmaturen aan die met rechtstreekse bestraling met UVC licht tot 99% van de virussen, schimmels, bacteriën en micro-organismen doden op de bestraalde oppervlaktes.

Verder bieden ze drie verschillende eenvoudig verplaatsbare dispenserhouders voor ontsmettende gels en naar wens bedrukte displays en panelen aan. Diezelfde panelen zijn nu ook verkrijgbaar in een aangepaste versie in de strijd tegen Covid 19.

“Op deze manieren dragen wij ook graag ons steentje bij in de strijd tegen Covid 19, blijven we in contact met onze klanten & leveranciers en kunnen we hopelijk snel terug naar onze ‘normale’ activiteiten, aan het werk op evenementen”, besluit Glenn Deckers, verantwoordelijke voor evenementen bij Syrinx.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.