Nieuws Antwerpen Audiprof Group International heeft nieuwe eigenaar

Audiprof Group International heeft nieuwe eigenaar

Audiprof Group International heeft nieuwe eigenaar

SCHOTEN – Audioprof Group International, de specialist in pro-audio oplossingen uit Schoten, komt onder de vleugels van Biamp Systems. De Amerikaanse sectorgenoot neemt het bedrijf over van 3d investors die sinds 2009 een meerderheidsparticipatie had.

De oplossingen van Audioprof Group International worden in meer dan 100 landen in professionele omgevingen, zoals restaurants, vergaderzalen en sportstadions, ingeschakeld. Onder 3d investors groeide de Schotense speler van 7 miljoen euro omzet in 2009 naar 37,5 miljoen euro omzet in 2018. Een succesvol internationaliseringstraject, een verdere professionalisering van de organisatiestructuur en de overname van de Amerikaanse luidsprekerfabrikant Community lagen daarvoor aan de basis.

Hans Swinnen, partner bij 3d investors: “Als gepassioneerde bedrijvenbouwers zijn we blij dat we de onderneming hebben kunnen ondersteunen in de professionalisering van de organisatie en haar internationale ontwikkeling. Door de combinatie van beide groepen ontstaat een zeer sterke speler in Installed Audio die zeer goed scoort van het audiosignaal over de digitale processing tot de luidsprekers.”

Tom Gheysens, oprichter Audioprof Group International: “Wij zijn uiterst tevreden dat onze producten Community Professional Loudspeakers en Apart Audio deel zullen uitmaken van de sterke en performante Biamp groep. Wij willen graag 3d investors bedanken. Met hen is dit bedrijf kunnen evolueren van een niche speler in West-Europa naar een wereldwijde specialist in Installed Sound.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.