Nieuws Antwerpen Augustijns Keukens gaat in 3D

Augustijns Keukens gaat in 3D

Augustijns Keukens gaat in 3D

augustDe 3D-projectoren van Augustijn Keukens hebben flink wat bezoekers naar de stand van het bedrijf gelokt op de recente Antwerpse Bouw and Renobeurs. Het bedrijf uit Wuustwezel pakt op die beurs traditioneel altijd uit met een opgemerkte stunt en dat was dit jaar niet anders. De stand in L-vorm wekte de illusie dat de fronten open draaiden en dat de schuiven vlot open en dicht gingen.

“Het was een goede beurs,” zegt commercieel directeur Steven Dierickx. “Wij hebben flink wat mensen over de vloer gekregen. Het gaat er ons vooral om dat de Bouw and Renobeurs een regionaal gebeuren is waar wij middenin zitten.”

Ondertussen lijkt de marktomgeving wel te veranderen. De klanten dachten vroeger veelal op lange termijn. Dat is niet langer het geval. Er worden meer kortetermijnbeslissingen genomen. “Daardoor kijken ook wij als bedrijf niet langer een of twee jaar vooruit”, zegt Steven Dierickx. “Wij moeten het eveneens met kortetermijnperspectieven doen.”

Wuustwezel is trots op Augustijns Keukens. Het bedrijf is gegroeid uit het initiatief van schrijnwerker Jan Augustijns die in 1954 een eigen zaak opzette. Zoon Jef is in de ateliers van het bedrijf groot geworden en heeft de zaak na verloop van jaren overgenomen.

Met een personeelsbezetting van vandaag al 70 man behoort Augustijns Keukens tot de grote werkgevers van de gemeente. Het bedrijf maakt keukens, badmeubels en dressings in eigen beheer. De klanten kunnen dus samen met de bouwheer hun ideeën uitwerken.

Augustijns Keukens runt ook een eigen showroom in Aartselaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.