Nieuws Antwerpen Aurelium blijft sterk doorgroeien

Aurelium blijft sterk doorgroeien

Aurelium blijft sterk doorgroeien

aureliumAurelium in Kontich heeft de groeiijnen uit de afgelopen jaren ook in 2013 doorgetrokken. Het ICT-dienstenbedrijf realiseerde verleden jaar een omzet van 7,9 miljoen euro, liefst 700.000 euro meer dan het jaar ervoor. De bruto marge daalde volgens de resultatenrekening dan wel van 2,7 miljoen euro tot 2,5 miljoen euro.

Aurelium draait flink door. “Kostenbeheersing en efficiëncy met IT-systemen zijn onze voornaamste tools,” zei zaakvoerder Koen Slootmaeckers eerder al tot de redactie. Aurelium betrok enkele tijd terug ook een nieuwe vestiging waardoor de pakweg 50 werknemers van het bedrijf voortaan uitstekend gehuisvest zijn. Met de lancering van het ClubHouse-principe biedt Aurelium bovendien een hypermoderne co-working space aan voor niet-medewerkers. In het ClubHouse zijn verschillende flexibele werkplekken ingericht die door derden kunnen gehuurd worden. Uiteraard kan men binnen de aangeboden formules ook een beroep doen op de ICT-diensten van het bedrijf. Aurelium biedt bovendien trainingslokalen aan, presentatieruimtes, vergaderfaciliteiten voor groepen tot 100 man met indien gewenst zelfs catering.

Pakweg 25 jaar na de opstart in de verkoop van PC’s en servers is Aurelium uitgegroeid tot een gerespecteerde onderneming. Het bedrijf van Koen Slootmaeckers biedt KMO’s ICT-diensten aan. Het bedrijf presenteert zich in dit opzicht “als de externe ICT-afdeling van elke KMO.”

Het ging al die jaren in stijgende lijn. Ook nu nog. Ondanks alles. “We hebben een klantenbestand van pakweg 450 ondernemingen. Ons is het er vooral om te doen om die hard werkende ondernemingen inventieve oplossingen aan te bieden waardoor ze hun kosten nog beter kunnen beheersen en dus ook meer rentabiliteit realiseren. Wij stellen het dusdanig voor dat wij effectief dé antwoorden hebben op de problemen van vandaag.”

Aurelium heeft in de expansiefase enkele managers mee opgenomen in het kapitaal van de firma.

Foto: uiterst rechts, Koen Slootmaeckers

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.