Nieuws Antwerpen Auto Natie Group en KHC Dragons slaan de handen in elkaar

Auto Natie Group en KHC Dragons slaan de handen in elkaar

Foto: Auto Natie Group

Auto Natie Group en KHC Dragons slaan de handen in elkaar

ANTWERPEN – BRASSCHAAT – Sinds kort is Auto Natie Group trotse partner van de Brasschaatse hockeyclub KHC Dragons. Deze ploeg is onder meer de thuishaven van Red Lions Felix Denayer en Simon Gougnard, en Red Panther Abigail Raye. Auto Natie Group zal voortaan instaan van de verzorging van hun wagenpark, en mocht eind augustus al dertien wagens leveren voor de spelers en de staff.

Na een samenwerking van meer dan veertien jaar met SCANCAR, kiest de hockeyploeg voortaan voor Auto Natie Group. De hockeyclub werd opgericht in 1946 en is vandaag uitgegroeid tot een succesvolle ploeg met een indrukwekkend palmares.  “De waarden die KHC Dragons nastreeft, sluiten verrassend dicht aan bij die van ons.  Inzet, teamspirit, respect en fair play staan op één, waardoor Auto Natie Group zich maar al te graag wil associëren met de prestigieuze hockeyclub”, zegt Jean-Pierre De Roeck, Managing Director van Auto Natie Group.

Aan het einde van de zomer mocht Auto Natie Group alvast dertien wagens afleveren aan de spelers en coaches van de club. Voortaan gebruiken ze Audi Q3 Sportbacks, Audi Q2’s en Volkswagens Polo’s voor hun verplaatsingen. Beide partijen kijken alvast uit naar een duurzame en vruchtbare samenwerking.

Lees hier meer nieuws over Auto Natie Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.