Auto Natie Group is jouw co-piloot in het elektrische rijverhaal

Rijd jij al elektrisch? Heel wat mensen en bedrijven blijven met vragen zitten, waardoor ze de overschakeling nog niet durven maken. Hoever kan ik rijden? Wat met opladen? Wat zijn de financiële voordelen? Die vragen verdienen antwoorden en daarom is Auto Natie Group van 3 tot en met 25 juni aanwezig in Wijnegem - Shop Eat Enjoy.

Met Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, CUPRA en VW Bedrijfswagens heeft Auto Natie Group een breed gamma wagens in haar aanbod. In dat aanbod ook steeds meer elektrische modellen. Denk aan de VW ID.3, ID.4, ID.5 of ID. BUZZ, de ŠKODA ENYAQ, de Audi E-tron, de CUPRA Born, enzoverder.

“We zien de interesse in elektrische wagens flink toenemen, maar dat brengt ook meer en meer vragen met zich mee, van de laadinfrastructuur tot de financiële voordelen die elektrisch rijden oplevert”, weet Gino Vandijck, regiomanager Mechelen van Auto Natie Group. “Om die vragen te beantwoorden, staan we iedere dag paraat, maar van 3 tot en met 25 juni schakelen we nog een versnelling hoger.”

Dan zal Auto Natie Group op de Auto Expo in Wijnegem – Shop Eat Enjoy staan. Je kan er dan terecht met al je vragen over elektrisch rijden.

Co-piloot in het elektrisch rijverhaal

Meer en meer ontpopt de wagen zich tot een gesofisticeerde machine en dus neemt Auto Natie Group plaats als co-piloot om particulieren en bedrijven te adviseren.

“We verkopen geen auto’s, wel mobiliteitsoplossingen op maat. Dankzij slimme partnerships kunnen we particulieren en bedrijven van A tot Z ontzorgen: van een TCO-calculatie tot laadinfrastructuur en financiële lease-oplossingen.”

Auto Natie Group is als het ware een gids door de eeuwig evoluerende autowereld. “Onze experten geven onderbouwd advies, in mensentaal en met een flinke portie enthousiasme. We houden onze kennis ook up-to-date, zodat we onze klanten steeds de meest actuele informatie kunnen bieden.”

Kom testrijden

De smaak van elektrisch rijden heb je trouwens bijzonder snel te pakken. De proef op de som nemen? Auto Natie Group organiseert ook een testritweekend tijdens de Auto Expo. Op 10 en 11 juni zal het mogelijk zijn om een 6-tal elektrische modellen uit te testen op de parking van het shoppingcenter.

Auto Natie Group is een automobielgroep die met Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, CUPRA en VW Bedrijfswagens de premium merken van de marktleider in portefeuille heeft.