Nieuws Antwerpen Autosupermarkt Cardoen levert bestelde wagens aan huis

Autosupermarkt Cardoen levert bestelde wagens aan huis

Autosupermarkt Cardoen levert bestelde wagens aan huis

WILRIJK – Net zoals voedingswarenhuizen, biedt autosupermarktketen Cardoen nu ook thuisbezorging aan. In tijden van corona is het afhalen van auto’s in fysieke locaties verboden. Daarom biedt autosupermarktketen Cardoen nu ook gratis thuisbezorging aan in België. Meer dan 60 auto’s werden al succesvol thuisbezorgd.

Ook in tijden van corona blijft Cardoen auto’s afleveren. Het bedrijf kan dan wel geen klanten face-to-face ontvangen, toch voorziet het een persoonlijke service bij verkoop. Klanten die voor de lockdown een nieuwe auto bestelden, betaalden en er ook een nummerplaat voor hebben, ontvangen hun voertuig immers gewoon voor de deur.

Ivo Willems, Commercieel Directeur Cardoen: “Het zijn onzekere tijden, ook voor ons. Toch blijven we positief en denken we oplossingsgericht. De meeste klanten dachten immers dat de aflevering van hun nieuwe auto, gezien de coronacrisis, niet meer zou doorgaan. Cardoen wil zijn klanten te allen tijden bijstaan. Daarom beslisten we om aangekochte wagens gratis thuis af te leveren.”

Hoge klanttevredenheid

De thuisbezorging gebeurt onder strikte hygiënische voorwaarden en de regels rond social distancing worden gerespecteerd. De autosupermarktketen brengt de auto tot aan de voordeur van de klant, waarna het voertuig en de autosleutel ontsmet worden. Kopers worden nadien door de opties van de auto geleid tijdens een videogesprek.

De actie van Cardoen loont en zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Klanten geven de autosupermarktketen minstens een 7/10 qua. Bij 75% loopt die tevredenheidsscore zelfs op tot 9 en 10/10. De tevredenheid ligt daarmee nu gemiddeld 10% hoger dan voor de coronacrisis.

Ondertussen werden er al 60 auto’s succesvol afgeleverd aan huis. Cardoen verwacht in totaal 150 auto’s tot bij klanten te kunnen brengen.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.