Nieuws Antwerpen AVN Group Belgium opereert vanuit Antwerpen

AVN Group Belgium opereert vanuit Antwerpen

AVN Group Belgium opereert vanuit Antwerpen

autoDe Nederlandse AVN Group is al 12 jaar actief in de remarketing van voertuigen in Nederland en breidt nu uit naar België. Het veilinghuis theCarAuction Belgium werd vanuit Antwerpen opgestart onder de handelsnamen theCarAuction.eu en theCarAuction.be. Ben Mees is er country manager.

Ben Mees is reeds 6 jaar actief in de autobranche en ziet de nood in een nieuwe partij voor de Belgische markt. De AVN Group veilt 25.000 auto’s per jaar aan meer dan 6.000 autohandelaren in heel Europa. Daarvan worden 17.500 verkocht aan binnenlandse en buitenlandse kopers. De vraag naar voertuigen is in Nederland heel groot en daar kunnen de verkopende partijen in België van profiteren. `Een interessante partij voor de Belgische markt’; aldus Ben Mees.

Ook theCarAuction Belgium BVBA gaat het gehele remarketingproces van voertuigen voor haar klanten verzorgen. Van inspectie, verkoopbemiddeling, online veilen, afhandeling tot transport, alles wordt in huis geregeld. Inmiddels draaien de eerste hamerveilingen in België.

De komst van theCarAuction Belgium BVBA biedt dus ook een alternatief op de Belgische markt voor het uitvoeren van inspecties. De AVN Group heeft gedegen ervaring met het inspecteren van diverse voertuigen voor verschillende doeleinden zoals bij schadegevallen, einde contract, tussentijdse inspecties en inspecties voor verkoop. Ruim 55.000 inspecties verwerkt de AVN Group per jaar op het inspectieplatform. Waarbij het onder licentie gebruiken van de Inspectie App zelf ook mogelijk is.

Wierd Meijering algemeen directeur AVN Group: `Door de export van gebruikte auto’s uit Nederland zien wij een goede kans auto’s uit België in Nederland te verkopen. Maar dat niet alleen, want met theCarAuction Belgium BVBA gaan wij ons richten op de import en export van voertuigen binnen heel Europa net zoals we dat in Nederland al jaren doen.’

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.