Nieuws Antwerpen AVP neemt AV Brähler over

AVP neemt AV Brähler over

AVP neemt AV Brähler over

vertalenHet audiovisueel bedrijf AVP uit Wilrijk/Brussel heeft zijn partnerbedrijf AV Brähler uit Brussel overgenomen. AV Brähler is vooral gespecialiseerd in de verhuur van simultaanvertalingsapparatuur. Het personeel van AV Brähler wordt mee overgenomen.

AVP (Audio Visual Partners) is gespecialiseerd in de verhuur van audio-apparatuur. Het gaat dan om projectoren, schermen, camera’s, IT-equipment, sound, conferentiesystemen enz. Het bedrijf wordt aangestuurd door Edouard Van Baeten en heeft een ruim klantenbestand opgebouwd in oa. de hotelsector. Ketens als Sheraton, Sofitel e.a. zijn al jarenlang klant bij AVP.

Met de overname van AV Brähler kan AVP zijn producten aanbod nog verruimen. Simultaanvertalingsapparatuur wordt voornamelijk ingezet op congressen, meetings, conferenties, evenementen, expo’s enz. De technische ondersteuning vanuit AVP moet de groeimogelijkheden voor AV Brähler nog versterken.

Bij AVP werken nu zo’n 30 man.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.