Nieuws Antwerpen Award van Microsoft voor Cronos Group

Award van Microsoft voor Cronos Group

Award van Microsoft voor Cronos Group

cronosjaDe Cronos Group kreeg de Award Microsoft Country Partner of the Year voor België toegekend. De groep uit Kontich wordt daarmee gelauwerd voor de manier waarop ze innovatieve klantgerichte oplossingen uitwerkte gebaseerd op Microsoft technologie.

Cronos heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in innovatieve cloud systemen die gebaseerd zijn op technologie van Microsoft. De groep heeft daartoe meer dan 700 Microsoft consultants in dienst. “Ons engagement en onze focus blijken steeds meer klanten te overtuigen”, zegt Dirk Deroost van Cronos. “Wij zijn dan ook heel trots op onze award en we gaan er alles op zetten om onze expertise nog verder uit te bouwen.”

De Award Microsoft Partner of the Year is een erkenning die Microsoft toekent aan een selectie uit meer dan 2500 bedrijven in 119 verschillende landen. Cronos werd in dit opzicht specifiek gehonoreerd voor België als land. “Cronos is een voorbeeld van hoe je op een excellente manier innovatieve oplossingen kunt uitwerken voor je klanten”, zei Gavriella Schuster, general manager bij Microsoft.

De Cronos Group is opgezet in 1991 en is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 4000 werknemers. Verleden jaar werd een geconsolideerde omzet van 410 miljoen euro gerealiseerd bij 7000 klanten over de hele Benelux.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.