Nieuws Antwerpen Award van Microsoft voor VanRoey.be

Award van Microsoft voor VanRoey.be

Award van Microsoft voor VanRoey.be

patjepatjeOp de Microsoft World Partner Conference in het Amerikaanse Orlando is VanRoey.be uitgeroepen tot Belgische “SMB Partner of the Year 2015.” SMB Partner staat voor KMO (small and medium business). General manager Pat Van Roey ontving de award uit handen van Michael Beal, de general manager van Microsoft Belux.

Pat Van Roey van het Turnhoutse bedrijf was uiteraard heel blij met de award: “VanRoey.be heeft het afgelopen jaar heel sterk geïnvesteerd in innovatie en oplossingen voor haar klanten, gebaseerd op Microsoft Technologie. Wij ademen Office 365, wij hebben een ijzersterk SharePoint aanbod, we zijn pioniers in het aanbieden van het Microsoft Azure-platform en we overtuigen steeds meer klanten voor NAV in the Cloud. Onze focus en expertise overtuigen steeds meer klanten over heel België. Zij tekenen voor onze groei. Ik ben bijzonder fier op mijn team en dankbaar aan Microsoft voor deze erkenning.”

VanRoey.be biedt haar klanten ICT oplossingen aan met een focus op Security, Cloud, Mobile en Applications. Op maat van ondernemingen, scholen, zorginstellingen en andere overheden. Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen oplossingen en partners en een team van uitmuntende experts zorgt VanRoey.be ervoor dat haar klanten betrouwbare en succesvolle zakenpartners blijven: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf.

Vanuit de provincie Antwerpen overtuigt VanRoey.be klanten over heel België. De trackrecord van de onderneming is groot, met klanten als Soudal, Fluxys, de Lijn, Renotec, Van Looy Group, AZ Turnhout, Bobbejaanland en Voka.

Op de foto: Pat Van Roey (links) en Michael Beal.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.