Nieuws Antwerpen Award van Veeam voor VanRoey.be

Award van Veeam voor VanRoey.be

Award van Veeam voor VanRoey.be

veeamVanRoey.be viel opnieuw in de prijzen. Veeam erkent VanRoey.be – voor het tweede jaar op rij – als SMB Partner of the Year, de Belgische partner die het meest bijgedragen heeft tot de kwaliteit, het succes en de innovatie van Veeam gedurende het afgelopen jaar.

Nog mooier is dat VanRoey.be dit jaar ook de Customer Choice Award mee naar huis mocht nemen. Van de 100 Belgische partners van Veeam waren het vooral de klanten van VanRoey.be die de moeite deden om te stemmen en zo hun tevredenheid over VanRoey.be als hun ICT-partner en leverancier van Veeam Software te uiten. Deze erkenning geeft het team van VanRoey.be weer een duwtje in de rug.

“Dit is weer een bijzondere opsteker voor het team van VanRoey.be,” zei Eric Primus, Sales Director van het bedrijf. “Strategische partnerships kunnen je marktpositie en data veilig stellen. Samen met Veeam bieden wij onze klanten oplossingen voor de bescherming van hun datacenter, of dit nu on premise, in de cloud of hybride (een combinatie van beide) is. Door data altijd beschikbaar te houden, dataverlies te voorkomen en data zeer snel te herstellen bij incidenten, zorgen we er voor dat bedrijven en organisaties continu operationeel blijven. Ook zo ondersteunt ICT de strategie van onze klanten.”

VanRoey.be en Webstore.be maken deel uit van de Van Roey ICT Group. De Van Roey ICT Group is een strategische ICT-partner voor haar klanten. VanRoey.be is een toonaangevende onderneming, gepassioneerd door de mogelijkheden van ICT en met meer dan 20 jaar ervaring in de sector. De Van Roey ICT Group staat voor expertise en service. In de afgelopen jaren kwam het bedrijf geregeld in de spotlights met klinkende awards zoals Onderneming van het jaar, Trends Gazellen, VOKA Prijs ondernemen, Excellente Onderneming en verschillende Channel Awards. Het bedrijf heeft vestigingen in Turnhout, Geel,  Brussel en Mechelen.

Veeam®  kent de nieuwe uitdagingen waar ondernemingen over de hele wereld mee te maken krijgen bij het mogelijk maken van de Always-On Business™. Ze moeten 24/7/365 functioneren. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise™ ontwikkeld. Anders dan ‘Legacy backup oplossingen, die recovery time (RTO) en recovery point objectives (RPO) van uren of dagen hebben, of hours or days, helpt Veeam ondernemingen bij het realiseren van een recovery time en point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data.  Veeam gebruikt daarvoor een fundamenteel nieuw type holistische oplossing dat zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht biedt. De Veeam Availability Suite™, waarin Veeam Backup & Replication™ is opgenomen, maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën. Hierdoor kunnen organisaties tijd besparen, de risico’s verkleinen en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 37.000 ProPartners en meer dan 183.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar  Veeam.

Op de foto neemt Eric Primus, Sales Director, namens VanRoey.be de Veeam Customer Choice Award 2015 in ontvangst.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.