Nieuws Antwerpen Award voor Antwerpse Holiday Inn

Award voor Antwerpse Holiday Inn

Award voor Antwerpse Holiday Inn

prempjeDe Antwerpse Holiday Inn aan het Eilandje kreeg een internationale award voor de efficiëncy van zijn globaal hotelmanagement. Olivier De Vuyst kreeg de prijs toegekend door de Prem Group, de eigenaar van het hotel.

Enkele Ierse piloten onderkenden in 1989 flinke lacunes in de manier waarop internationale hotels gerund werden. Ze zetten daarom samen de Prem Group op en gingen ervan uit dat ze met hun eigen kijk op het hotelmanagement verbeteringen konden aanbrengen. De groep is inmiddels uitgegroeid tot 32 hotels in Ierland, de UK, Frankrijk, Polen, Duitsland en België.

Met 13 hotels controleert de Prem Group inmiddels ook een groot gedeelte van de Belgische markt. Met vier hotels in Antwerpen is de aanwezigheid in de Scheldestad opmerkelijk. Het Astoria Hotel, het Leopold Hotel en Ramada Plaza maken deel uit van het netwerk. De Holiday Inn Express Antwerp City North op het Eilandje is een van de jongste acquisities uit de groep. De manier waarop het management onder Olivier De Vuyst het hotel op de rails gezet heeft is de leiding van de internationale groep alvast niet ontgaan. De Vuyst kreeg er samen met zijn werknemers een internationale award voor.

De Holiday Inn heeft zich in de ruime omgeving van het Eilandje perfect geïntegreerd in het aanbod van het Willemdok, het Museum aan de Stroom (MAS) en het Red Star Line Museum.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.