Nieuws Antwerpen Award voor The Oval Office

Award voor The Oval Office

Award voor The Oval Office

oval Het communicatiebedrijf The Oval Office kreeg de HR Pioneer Award toegekend. Tijdens een event dat georganiseerd werd door Trends en Kanaal Z werd de Antwerpse onderneming bekroond voor zijn campagne, The perfect match. The Oval Office stuurde zo’n 420 werknemers van het HR-dienstenbedrijf SD Worx naar de klanten van de onderneming. Ze konden op die manier de bedrijven en hun onmiddellijke contacten beter leren kennen. De deelnemende bedrijven werden geselecteerd via een aantrekkelijke direct mailing, verschillende e-mailcampagnes en een persoonlijke opvolging.

Niet minder dan 420 medewerkers van SD Worx gingen bij evenveel KMO’s aan de slag. Achter de toonbank, in het magazijn, op de werf, op kantoor. Aan het werkbezoek werd ook een interview gekoppeld met de HR-verantwoordelijke of zaakvoerder. Deze live ervaring bood beide partijen de kans informatie uit te wisselen over de werking en de toekomstplannen van het bedrijf en leidde tot een perfect match tussen SD Worx en de KMO-klant.

Tijdens een personeelsevent werden de resultaten van de actie naderhand besproken en … gevierd ! De totaalscore die de 420 bedrijven aan hun Perfect Matches gaven na het werkbezoek lag namelijk ver boven de verwachtingen.

The Oval Office is als bedrijf gegroeid uit het initiatief van Wouter Boits  en Ken Koeklenberg. Die waren als communicatie- en eventspecialisten al geruime tijd actief in de sector. Omdat ze geregeld de complementariteit van hun activiteiten onderkenden hebben ze  besloten om te gaan samenwerken. The Oval Office stelt vandaag zo’n 35 mensen tewerk. Het zijn evenveel specialisten in strategische communicatie, corporate en marketing events, field marketing, hospitality, PR en corporate design. Waarbij het accent ligt op de combinatie van begeesterende live evenementen en creatieve communicatie. Ondanks de explosie van nieuwe communicatietools gaan consumenten en businessklanten immers nog altijd op zoek naar authentieke merkervaringen. The Oval Office beschikt ook over eigen kantoren in Gent en Brussel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.