Nieuws Antwerpen Axxi@Home gaat Mechelse markt op

Axxi@Home gaat Mechelse markt op

Axxi@Home gaat Mechelse markt op

axxiAxxi@Home heeft zijn concullega Perfect-Clean uit Mechelen overgenomen. De Antwerpse leverancier van huishoudhulp kan zijn marktpositie in de regio’s Mechelen en Limburg daardoor flink uitbreiden. De 100 werknemers van Perfect-Clean kunnen perfect ge├»ntegreerd worden met de 100 huishoudhulpen van Axxi@Home.

De markt voor huishoudhulp op basis van dienstencheques is sterk in beweging. In een vrijwel verzadigde markt is het voor elke onderneming zaak om haar toekomstige groei veilig te stellen. Axxi@Home heeft daarom Perfect-Clean overgenomen. De Mechelse onderneming was tot nog toe een onderdeel van het bedrijf Polishine dat zich kennelijk meer gaat toespitsen op de professionele schoonmaak.

Voor de klanten en het personeel van de onderscheiden bedrijven zal de overname geen drastische gevolgen hebben. “Er zal gewaakt worden over een vlotte overgangsperiode waarin onze relatie met de huishoudhulpen en de klanten gewaarborgd wordt”, aldus bedrijfsmanager Annemie Van Goethem. Alle overgenomen huishoudhulpen werden inmiddels al onthaald door Axxi@Home en op de hoogte gebracht van hun integratie binnen de nieuwe groep.

“De verdubbeling van ons aantal werknemers geeft ons bedrijf de kans om zijn positie in een concurrerende markt van de dienstencheques te versterken en bijgevolg nog korter op de bal te spelen”, stelt business development co├Ârdinator Tessa van Meerten van haar kant.

Axxi@Home maakt deel uit van de Nederlandse Facilicom Services Group. Tot de Belgische vestiging behoren oa. Prorest als specialist in bedrijfscatering, Gom op het vlak van professionele schoonmaak, Trigion als bewakingsfirma, One Building Maintenance als specialist in het onderhoud van gebouwen en One Fleet Services als onderhoudsspecialist van wagens.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.