Nieuws Antwerpen Axxi@home neemt dienstenchequebedrijf 't Poetshuis over

Axxi@home neemt dienstenchequebedrijf 't Poetshuis over

Axxi@home neemt dienstenchequebedrijf 't Poetshuis over

AxxiHet Antwerpse dienstenchequebedrijf Axxi@home, dat een onderdeel is van Facilicom Services Group Belgium, neemt  ’t Poetshuis uit Merchtem over en verdubbelt op die manier zijn activiteiten in Vlaanderen. Dit jaar zal ‘t Poetshuis een omzet van 2 miljoen  halen met een 100-tal poetshulpen in Merchtem en grote omgeving. Voorlopig blijft de naam behouden.

Axxi@home is één van de weinige dienstenchequebedrijven die bij de klant ter plaatse gaat om samen te bekijken welke taken er dienen uitgevoerd te worden om zo de juiste poetshulp te kunnen voorstellen.

Deze acquisitie biedt het voordeel van een bijkomende strategische ankerplaats in de rand van Brussel.  “Met onze persoonlijke aanpak, onze betrokkenheid en hands-on karakter kunnen we zo ons klantenbestand vergroten”, zegt Annemie Van Goethem, bedrijfsmanager van Axxi@home.

Voor de huishoudhulpen en klanten zal er weinig veranderen, zegt Axxi@home.  ’t Poetshuis behoudt haar kantoor en strijkatelier in het centrum van Merchtem.

Axxi@home maakt deel uit van Facilicom Services Group Belgium. Andere bedrijven van Facilicom zijn o.a. Prorest als specialist in bedrijfscatering, Gom op het vlak van professionele schoonmaak en specialistische schoonmaakactiviteiten, Trigion als bewakingsfirma en One Building Maintenance als specialist in het onderhoud van gebouwen. Facilicom België wist in 2015 een groei te realiseren van ruim 9 procent. De dienstenchequetak heeft nu kantoren in Antwerpen – Mechelen – Merchtem – Gent (Gom) – Diegem (Airport Plaza).

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.