Nieuws Antwerpen AZ Rivierenland opent nieuw pijncentrum in Rumst

AZ Rivierenland opent nieuw pijncentrum in Rumst

AZ Rivierenland opent nieuw pijncentrum in Rumst

RUMST – AZ Rivierenland ontvangt vanaf woensdag 3 juni de eerste patiënten in haar nieuw pijncentrum op de campus in Rumst. Het ziekenhuis investeert ruim 2 miljoen euro om naast het pijncentrum, ook de afdeling geneeskunde 2 te vernieuwen. De opening van die laatste is voorzien voor eind september 2020.

In oktober 2019 startte AZ Rivierenland met het bouwen van een nieuw pijncentrum en verpleegafdeling geneeskunde op campus Rumst. De ruimten en kamers werden ingericht met nieuwe technische snufjes en er werd maximaal rekening gehouden met omgevingsfactoren, zoals veel ruimte en veel direct daglicht, waarvan bewezen is dat ze een positieve invloed hebben op het genezingsproces van haar patiënten.

De verbouwingen zijn de eerste fase van de volledige renovatie en uitbouw van de voorbouw op campus Rumst. De komende jaren staan onder andere ook een nieuwe inkomhal, een nieuw dagziekenhuis geneeskunde en oncologie en de uitbouw van verschillende diensten zoals maagdarmziekten, urologie en pneumologie op de planning.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.