Nieuws Antwerpen AZ Veranda's definitief vereffend

AZ Veranda's definitief vereffend

AZ Veranda's definitief vereffend

falingDe Antwerpse rechtbank van koophandel heeft het faillissementsdossier van AZ Veranda’s uit Kontich na al die jaren definitief afgehamerd. De vereffening volgde op een jarenlang aanslepende juridische procedure.

AZ Veranda’s was in de brede omgeving een heel bekend merk. Het bedrijf uit Kontich heeft vele honderden veranda’s geplaatst. Bij de recente eeuwwisseling kwam de onderneming evenwel geleidelijk aan in financiële moeilijkheden. De concurrentie in de sector was overigens bikkelhard. Nogal wat bedrijven gingen mee de markt op en maakten het AZ Veranda’s biezonder moeilijk.

De afhandeling van het dossier kwam bovenop een toch wel opmerkelijk groot aantal faillissementen in de regio Antwerpen-Sint Niklaas. Terwijl het er tijdens de afgelopen weken even naar uitzag dat het economisch klimaat wat verbeterd was lijkt dit vandaag weer minder het geval.

Het lijstje van de recente falingen kun je vinden op www.madeinantwerpen.be/falingen

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.