Nieuws Antwerpen Aziatische design van Madame Louisa

Aziatische design van Madame Louisa

Aziatische design van Madame Louisa

ellyJe kunt er nog tot eind van deze maand terecht voor mooie Aziatische design. De pop-up store Madame Louisa van Elly Kostense in de Antwerpse Louisastraat ademt de sfeer en de geuren van Azië. In de winkel slepen handgemaakte design en allerlei kunstvoorwerpen je onmiddellijk mee.

Elly Kostense trok zowat 30 jaar lang rond in landen als Vietnam, Thailand, China, Myanmar en India. Ze werd er gegrepen door de eenvoud van de dingen op plaatselijke marktjes en afgelegen dorpen. Waardoor ze na verloop van tijd de idee uitwerkte om die mooie spulletjes mee te nemen naar Antwerpen en ze te koop aan te bieden in een tijdelijke pop-up store in de Galerij Louisa.

Madame Louisa opende begin deze maand de deuren en bleek meteen een succes. Vele tientallen nieuwsgierigen kwamen er even binnenkijken en lieten zich vooral betoveren door de doeken in echte Chinese zijde bv. Biezonder mooi. Elly Kostense gaf al die hebbedingetjes een heel eigen cachet omdat ze de mensen die ze maakten ook persoonlijk heeft leren kennen.

De winkel van de wereldreizigster is nog open tot einde van deze maand. De collectie is gewoon uniek. Donderdagavond wordt er een ladies drink georganiseerd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.