Nieuws Antwerpen AZO Benelux zoekt personeel

AZO Benelux zoekt personeel

AZO Benelux zoekt personeel

azoAZO Benelux werft verscheidene bijkomende personeelsleden aan. Het gaat veelal om hogere profielen. AZO Benelux is als Antwerpse dochteronderneming van de gelijknamige Duitse groep gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van hoogwaardige automatisatieystemen voor stortgoed.

“Het gaat inderdaad uitstekend bij ons” geeft algemeen directeur Frank Opdebeeck aan. “Wij hadden onze omzet voor het lopende jaar gebudgetteerd op 20 miljoen euro maar zoals de zaken nu lopen gaan wij dat cijfer ongetwijfeld passeren. Wij hebben enkele mooie orders binnengekregen en werven daarom bijkomende mensen aan.”

AZO is als Duits concern gegroeid uit de machinebouw voor geautomatiseerde producttoevoer. De stichter van het bedrijf, Adolf Zimmermann ontwierp destijds de eerste wervelstroom-zeefmachine. In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich verder opgewerkt tot een van de internationale marktleiders op het vlak van handling van stortgoed en vloeistoffen. “Onze energiezuinige concepten worden ingebouwd in de installaties van farmabedrijven, voedingsondernemingen en chemie-installaties.” AZO Benelux beschikt over portefeuille van meer dan 4000 klanten waaronder toonaangevende bedrijven als BASF, Janssen Pharmaceutica, Friesland Campina e.a.

De volgehouden expansie van het bedrijf mag vandaag allicht verwondering wekken? Het orderboek staat nagenoeg volledig vol? “Dat heeft er alles mee te maken dat je vandaag in volle crisis als bedrijf extra aandacht moet hebben voor hoogstaande kwaliteit”, zegt operations directeur Wim Van Oevelen. ”Zeker in de voedingssector en de farma. Onze machines kunnen daar een heel eigen bijdrage in leveren. Automatisatie speelt een belangrijke rol bij kwaliteitsverbetering in een onderneming”

AZO Benelux verzorgt vanuit Antwerpen de hele Benelux-markt. Het gaat dan niet enkel om verkoop maar ook om service, preventief onderhoud en het beheer van de stock aan onderdelen. In dit opzicht zit het bedrijf dicht tegen zijn klanten aan. Het bedrijf stelt op Linkeroever zo’n 85 mensen tewerk maar is effectief op zoek naar bijkomend personeel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer