Nieuws Antwerpen Azull verhuist naar Antwerpen

Azull verhuist naar Antwerpen

Azull verhuist naar Antwerpen

azullVlamingen houden van Spanje. De verkoop van Spaans vastgoed blijft bijzonder populair. Dat merken ze ook bij marktleider Azull, die aan een forse opmars bezig is. De Antwerpse vastgoedspeler heeft zijn aanbod zopas sterk uitgebreid met de overname van Inmo Espana. Daarnaast maakt de groep werk van regionale infopunten en verhuist het hoofdkantoor nog voor de zomer van Herentals naar hartje Antwerpen.

Vlamingen en Spaans vastgoed: het blijft een populaire match. Volgens de meest recente marktcijfers kochten liefst 2.907 Belgen vorig jaar een tweede verblijf in Spanje. Dat is een stijging van 1,3% ten opzichte van 2014.

De Antwerpse marktleider in Spaans vastgoed speelt er niet toevallig op in en nam het bekende Inmo Espana over. Daardoor krijgt het bedrijf nu een volwaardig aanbod aan elke Spaanse Costa.

“Met Azull zetten we vooral in op nieuwbouw, een segment dat almaar groeit. Maar met Inmo Espana, een bedrijf met 18 jaar ervaring, slagen we erin ook ons aanbod van kwalitatief bestaand vastgoed fors uit te breiden”, zegt Marleen De Vijt, CEO van Azull. “Bovendien verruimen we er ook onze focus mee. Spanje blijft belangrijk, maar Tenerife, Mallorca en Ibiza komen erbij. Niet onbelangrijk, want we merken dat er almaar meer
vragen over binnenkomen van Belgen die bv. juist een alternatief voor Spanje zoeken.”

Azull breidt niet alleen zijn aanbod uit, het bedrijf wil in 2016 ook letterlijk dichter bij de klant staan. De onderneming bouwt als vastgoedspecialist aan een netwerk van regionale infopunten, waar geïnteresseerde kopers een eerste advies kunnen inwinnen. Begin dit jaar werd alvast een eerste infopunt geopend in het Maaseikse immokantoor Suzanne Louw Vastgoed. Opzet is om eind dit jaar in bijna elke Vlaamse provincie een Azull-infopunt te hebben.

Voor 2017 wordt er ook een partner netwerk opgezet in Nederland. Azull hoopt daar een viertal infopunten op te starten, om zo stapsgewijs de Nederlanders van dichterbij kennis te laten maken met Spaans vastgoed.

Het immobedrijf wil zijn vestiging overigens binnen afzienbare tijd verplaatsen van Herentals naar hartje Antwerpen. In juni nog opent Azull de deuren van het nieuwe kantoor op ‘t Eilandje.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.