Nieuws Antwerpen B19 Antwerpen stelt First Lady aan

B19 Antwerpen stelt First Lady aan

B19 Antwerpen stelt First Lady aan

ANTWERPEN – B19 Antwerpen start 2020 met enkele nieuwigheden. De Antwerpse Business Club zet zich voortaan achter de baseline Boost your Business en stelt met Suyin Aerts, onder meer bekend van Kanaal Z, een First Lady aan.

Suyin Aerts, zaakvoerder van X-Treme Creations uit Zaventem, wordt het nieuwe gezicht en de vaste moderator/interviewer van B19 Antwerpen. Na vier jaar voorzitter van Artemis Brussel te zijn geweest, zal ze bij de Antwerpse Business Club nu mee invulling geven aan de agenda. Uit haar groot en verscheiden netwerk gaat ze boeiende, succesvolle gasten uitnodigen en interviewen op events.

“Ik wil van de Business Club een voedingsbodem maken waar we diversiteit centraal stellen”, zegt Suyin Aerts. “De kruisbestuiving van mannen en vrouwen, jonge start-ups met de meer ervaren leiders van grote en kleine bedrijven uit de bruisende stad zullen in combinatie met sterke verhalen van onze gasten van elk event een feest maken. Want ondernemen is samen bouwen aan een innovatieve, creatieve wereld waar de mens het middelpunt is en blijft.”

Bezige bij

Met X-treme Creations specialiseert Suyin Aerts zich al 25 jaar in visueel communicatiemateriaal. Daarnaast is de kmo internationaal leverancier van opblaasbare structuren in de sportwereld, reclamebusiness, event- en festivalsector. Dit combineert Suyin Aerts met een carrière in de media, waaronder bij Kanaal Z en Canal Z. De meertalige ex-ballerina staat ook wekelijks op het podium als moderator en host.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.