Nieuws Antwerpen Bacardi opent opnieuw Rum Room en schakelt Elodie Ouedraogo in

Bacardi opent opnieuw Rum Room en schakelt Elodie Ouedraogo in

Bacardi opent opnieuw Rum Room en schakelt Elodie Ouedraogo in

Na eerdere successen van de Rum Room in Antwerpen, opent Bacardi op woensdag 1 december opnieuw de deuren van de populaire Rum Room in de Schrijnwerkersstraat 12. BACARDÍ nodigt bezoekers uit in de wereld van de premium varianten van ‘s werelds meest bekroonde rum te stappen. De rums zijn in de giftstore in een exclusieve geschenkverpakking in gelimiteerde oplage te koop. De geschenkverpakking is dit jaar ontworpen door voormalig Olympisch kampioen Élodie Ouedraogo. Élodie geeft de premium rums een touch of gold met een exclusieve en limited edition ‘Liquid Gold by Élodie’ gift package.

Bacardi is een samenwerking aangegaan met Élodie Ouedraogo, voormalig atlete en Olympisch kampioen. Samen met Bacardi heeft zij een limited edition vacuüm geschenkverpakking ontworpen, de ‘Liquid Gold by Élodie’ gift package. Niet alleen zit daar een premium aged rum in, maar in een aantal geschenkverpakkingen zit een in 18-karaats goud gedompelde fles. Een speciaal door Élodie ontworpen gold-plated Bacardi fles, een ware collector’s item. In totaal geeft Bacardi acht van deze gouden flessen weg en pas na aanschaf en openen van de vacuüm-verpakking, wordt duidelijk wie de winnaars zijn.

Naast de bekende rums zoals Bacardi Carta Blanca, Bacardi Spiced en de Flavoured range biedt Bacardi ook donkere, gerijpte rums aan die door de rijping in eikenhouten vaten een sterk karakter hebben. De Bacardi Rum Room staat in het teken van deze rums. De jongste, gerijpte premium rum is Bacardi Anejo Cuatro van vier jaar oud. De glinsterende, goudkleurige rum heeft een honingzachte smaak, gebalanceerd met milde vanille en gebrande eik. De acht jaar oude Bacardi Reserva Ocho is een complexe goudkleurige rum met een diepe, gelaagde en zachte smaak van gedroogd fruit, specerijen, eik en vanille. Deze rum is geïnspireerd op een familierecept uit 1862 en was zeven generaties lang enkel voorbehouden voor de Bacardi familie zelf. Gran Reserva Diez heeft weer een andere expressie en is niet zomaar een oudere versie van Ocho. Diez heeft iets unieks. Neem een slokje van deze tien jaar oude rum en u ontdekt veel eik en gekarameliseerd fruit.

De Bacardi Rum Room is van 1 december tot en met 31 december dagelijks geopend.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.