Nieuws Antwerpen Bacardí Rum Room opent in Korte Gasthuisstraat

Bacardí Rum Room opent in Korte Gasthuisstraat

Bacardí Rum Room opent in Korte Gasthuisstraat

ANTWERPEN – Rummerk Bacardí opent een tijdelijke Rum Room in de Korte Gasthuisstraat te Antwerpen. De flessen zijn te koop in houten kratten die voorzien werden van een kunstwerk van Axel Daeseleire, die in opdracht van Bacardí drie verschillende werken maakte.

In de Rum Room kan je drie gerijpte, donkere rums van Bacardí verkijgen. De jongste twee rums, de Añejo Cuatro en de Reserva Ocho, doen het prima in cocktails. De Gran Reserva Diez kan dan weer best puur gedegusteerd worden, al dan niet over een blokje ijs. Deze laatste rum is meteen de nieuwste telg binnen het gamma van Bacardí. De exclusieve rum werd 10 jaar gerijpt in witte eiken vaten en daarna gefilterd door houtskool. Het resultaat is een rum met toetsen van steenvrucht, banaan en peer die in evenwicht wordt gebracht met tonen van gekarameliseerd vanille en eikenhout.

De drie premium rums worden te koop aangeboden in giftboxes met een kunstwerk van Axel Daeseleire erop. De Antwerpse acteur is naast rumliefhebber ook begenadigd schilder. Zo maakte hij drie exclusieve werken voor Bacardí, geïnspireerd op de verschillende rumsoorten die te koop worden aangeboden. Iedereen die een gift box koopt, krijgt ook een cadeaubon om in een van de drie partnerende cocktailbars in Antwerpen een glas premium Bacardí rum of een cocktail te gaan drinken. In Bar Zar zal dat de Bacardí Añejo Cuatro zijn, in Dogma de Bacardí Reserva Ocho en bij Bar Burbure Bacardí Gran Reserva Diez. Op 21 december tussen 14u en 18u zal Axel Daeseleire zelf aanwezig zijn om de giftboxes te signeren.

De Bacardí Rum Room in de Korte Gasthuisstraat is geopend van 5 tot en met 31 december tussen 10u en 18u.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.