Nieuws Antwerpen Badkamerspecialist Steylaerts opent nieuwe vestiging in Temse

Badkamerspecialist Steylaerts opent nieuwe vestiging in Temse

Badkamerspecialist Steylaerts opent nieuwe vestiging in Temse

SteylaertsBadkamerspecialist Steylaerts heeft een nieuwe vestiging geopend in Temse. Het vroegere ‘Troubleyn-tegels’is door de badkamerbouwer uit Berlaar overgenomen. Op die manier heeft die er een tweede vestiging bij, naast de showroom in Berlaar. Met 2000 m2 vernieuwde showroom is het meteen één van de grootste van West-Europa.

“Er is de afgelopen maandan hard gewerkt aan de nieuwe showroom, en de metamorfose is dan ook spectaculair”, zegt toonzaalmanager Davy Van Goethem. “

In de nieuwe showroom kan je de badkamers op ware grootte gaan bekijken. Op die manier kan je je keuze gaan maken tussen rustieke, moderne of landelijke badkamers.

Steylaert neemt de volledige planning en uitvoering van uw badkamer voor zijn rekening, van de kostenraming en opmeting tot de realisatie ter plekke. Het sanitair kan worden gekozen bij de vaste partners van Steylaert.

Steylaerts is van oorsprong een tegelspecialist die zich gaandeweg is gaan toeleggen op de uitvoering van volledige badkamers.

De overname van Troubleyn is een zoveelste stap in de uitbouw van het tegelbedrijf. Dat werd in 1961 opgericht door vader Jos Steylaerts. Nu wordt het bedrijf geleid door de twee zonen, Peter en Patrick.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.