Nieuws Antwerpen Baeten-Van Es breidt beveiligingsinstallaties van Antwerps gerechtsgebouw uit

Baeten-Van Es breidt beveiligingsinstallaties van Antwerps gerechtsgebouw uit

Baeten-Van Es breidt beveiligingsinstallaties van Antwerps gerechtsgebouw uit

RUMST/ANTWERPEN – Bouwbedrijf Baeten-Van Es startte deze week met de opbouw van een nieuwe scanlane en de uitbreiding van de beveiligingsinstallatie in het Vlinderpaleis te Antwerpen. De uitbreiding door het bouwbedrijf uit Rumst gebeurt in opdracht van de Regie der Gebouwen en de FOD Justitie.

Gedurende een 9-tal weken zal Baeten-Van Es het beveiligingsniveau van de centrale hal van het Antwerpse Vlinderpaleis verhogen door de bouw van een splinternieuwe scanlane. Na het iconische justitiepaleis van Antwerpen, zal het bedrijf ook de gerechtsgebouwen van Gent en Luik voorzien van dergelijke veiligheidsupgrades.

De werken worden uitgevoerd in opdracht van FOD Justitie en de Regie der Gebouwen. Voor de installatie werkt Baeten-Van Es samen met partner Fichet, dat gespecialiseerd is in sloten en beveiligingsinfrastructuur. Met het binnenhalen van deze projecten toont het renovatiebedrijf uit Rumst dat het een prominente speler is geworden op de markt van fysische beveiliging van gebouwen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.