Nieuws Antwerpen Baeten – Van Es werkt met vol orderboek

Baeten – Van Es werkt met vol orderboek

Baeten – Van Es werkt met vol orderboek

baetenDe investering in een hypermoderne CNC-houtbewerkingsmachine moet de dynamiek van het bouwbedrijf Baeten-Van Es nog versterken. Het familiale bouwbedrijf uit Rumst draait vandaag voluit. “We hebben een moeilijke start gekend in 2014 maar ondertussen doen we steeds beter. We gaan de groeilijnen van de afgelopen jaren ongetwijfeld verder zetten, ” zegt mede-zaakvoerder Wim Baeten.

Baeten- Van Es is 27 jaar geleden opgezet door Frans Baeten en zijn vrouw. Ondertussen zijn de zonen Wim en Bart mee aangetreden. Ze sturen het bedrijf mee aan in de richting van totaalrenovaties en de productie respectievelijk plaatsing van ramen in aluminium, pvc en hout. Baeten-Van Es werkt op totaaloplossingen. Dat gaat dan van renovaties aan woningen, badkamers, zolders of kantoren. Maar ook om persoonlijk advies, budgettering, ontwerpen en coördinatie van het hele project.

Voor een familiale onderneming als Baeten – Van Es is de investering in een nieuwe CNC-houtbewerkingsmachine uiteraard geen vanzelfsprekendheid. “Zoveel staan er in Vlaanderen echt nog niet.” Het gaat om een aankoop van liefst 800.000 euro. De mogelijkheden die de nieuwe machine biedt zijn evenwel haast onbeperkt. De nieuwe perspectieven liggen vooral in het feit dat Baeten – Van Es voortaan ook houten ramen met een beter isolement kan aanmaken.

Met een omzetcijfer van vandaag 10 miljoen euro en zowat 100 personeelsleden op de payroll behoort Baeten – Van Es mee tot het sterke netwerk aan KMO’s dat de regio uitgebouwd heeft. “We zien het best zitten”, zegt Wim Baeten nog. “Ons orderboek voor het eerste kwartaal van 2015 zit al nagenoeg vol.

Foto: Frans, Wim en Bart Baeten

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.