Nieuws Antwerpen Baeyaert Imbaver opent hypotheek.winkel in Niel

Baeyaert Imbaver opent hypotheek.winkel in Niel

Baeyaert Imbaver opent hypotheek.winkel in Niel

NIEL – Baeyaert Imbaver en de landelijke adviesketen hypotheek.winkel bundelen hun krachten in Niel met de opening van een nieuwe hypotheek.winkel in de Jozef Wauterslaan. Daarmee spelen ze in op de fors groeiende vraag naar onafhankelijk advies over hypothecaire kredieten.

Wie een woonkrediet wil aangaan voor aankoop of bouw van een woning, komt terecht in een kluwen van leenformules, rentevoeten en kortingen. Vergelijken is noodzakelijk, want het gaat om een belangrijke beslissing.

“Wanneer het om woonkredieten gaat, willen mensen duidelijkheid en transparantie”, zegt Dries Baeyaert zaakvoerder van Baeyaert Imbaver en van de hypotheek.winkel in Niel. “Hypotheek.winkel verzamelt alle informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken, ordent deze overzichtelijk en objectief en helpt hiermee de klant te vergelijken en te kiezen welke formule voor hem het best geschikt is.”

100% neutraal

Omdat hypotheek.winkel volledig onafhankelijk werkt van banken en kredietinstellingen, krijgt de klant er volgens Dries Baeyaert garantie op 100% neutraliteit.

“Ons advies begint bij opstellen van het financieel plan, het effect van de gekozen kredietformule op het maandbudget en het fiscaal voordeel. De klant krijgt werkelijk begeleiding doorheen het hele proces van A tot Z. Hypotheek.winkel verzorgt niet alleen de nodige administratie voor bank en notaris, maar geeft nadien ook concrete hulp bij het invullen van de belastingaangifte.”

Hypotheek.winkel bestaat al 18 jaar en heeft 116 vestigingen verspreid in Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.