Nieuws Antwerpen Balls & Glory opent in juni in Antwerpen en Sint-Niklaas

Balls & Glory opent in juni in Antwerpen en Sint-Niklaas

Balls & Glory opent in juni in Antwerpen en Sint-Niklaas

ANTWERPEN/SINT-NIKLAAS – De gehaktballen van Wim Ballieu zullen binnenkort op meer plaatsen te koop zijn. Zo opent Balls & Glory in juni een tweede vestiging in het Antwerpse centrum en een eerste in Sint-Niklaas. Ook in Mechelen opent in september een vestiging van het gekende restaurant.

Balls & Glory heeft momenteel vier vestigingen: in Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel, en er zijn ook twee foodtrucks. Alle zaken worden uitgebaat door lokale ondernemers in franchise.

Om verder te groeien, is extra kapitaal nodig, en dat heeft Balls & Glory nu binnengehaald. Jonas Dhaenens (Combell)  en Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin) investeren in de gehaktballenrestaurants van chef Wim Ballieu. De nieuwe aandeelhouders brengen vooral extra know-how binnen die hoofdaandeelhouder en zaakvoerder Ballieu toelaat om meer verkooppunten te openen.

Wim Ballieu: “Ik heb te lang gedacht dat ons concept enkel kon aarden in grotere steden met meer dan 200.000 inwoners. Nu zien we dat het volkse en toegankelijke van onze restaurants ook in iets kleinere steden werkt: vandaar onze full focus op Vlaanderen.”

Op 6 juni opent Balls & Glory op het Sacramentsplein in Sint-Niklaas de deuren. Twee weken later volgt op 17 juni dan de tweede Antwerpse vestiging. Op 12 september opent dan ook de vestiging in Mechelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.