Nieuws Antwerpen Bankkantoren blijven op afspraak open tijdens afbouw lockdown

Bankkantoren blijven op afspraak open tijdens afbouw lockdown

Bankkantoren blijven op afspraak open tijdens afbouw lockdown

ANTWERPEN – De bankkantoren blijven ook na 4 mei open, maar ontvangen klanten enkel op afspraak. Dat stelt sectorfederatie Febelfin. Digitaal bankieren blijft de norm.

Digitaal en op afstand bankieren blijft de norm, klinkt het bij sectorfederatie Febelfin. Maar de banken kunnen hun klanten nog op afspraak ontvangen voor noodzakelijke, kritische verrichtingen (zoals een overschrijving die de limiet van digitaal bankieren overschrijdt), en dit, voor de meeste banken, op werkdagen tussen 9 en 12 uur. In de week en in het weekend zijn de banken ook beschikbaar om hun klanten telefonisch of per chat te woord te staan.

Digitaal bankieren en digitaal betalen blijven op elk moment van de dag mogelijk. De bankautomaten blijven operationeel, maar Febelfin raadt digitaal betalen aan omdat er dan geen kans op besmetting is.

Het werken op afspraak zal waarschijnlijk aangehouden worden tot de zomer, meldt Febelfin.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.