Nieuws Antwerpen Baobab Collection opent winkel in Antwerpen

Baobab Collection opent winkel in Antwerpen

Baobab Collection opent winkel in Antwerpen

ANTWERPEN – Het Belgische merk van geurkaarsen en huisparfums neemt deze herfst en winter zijn intrek in de voormalige winkel van Delbôve Cosmetics in de Korte Gasthuisstraat 41 in Antwerpen.

Baobab Collection is een Belgisch merk dat in 2002 het levenslicht zag. Het designmerk put zijn inspiratie uit de Afrikaanse savanne en hun collectie geurkaarsen en diffusers weerspiegelt de elegantie en simpliciteit van de baobab. Naast hun flagship store in Brussel opent het merk nu een tweede filiaal in Antwerpen.

Er werden speciaal lichte, wit gelakte meubels met goudkleurige afwerkingen ontworpen voor een minimalistisch concept dat aansluit bij Belgisch design. Voor de Antwerpse winkel ontwierp het merk een collectie geurkaarsen in beperkte oplage. De winkel is geopend tot 30 januari 2020.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.