Nieuws Bar d’Office en Geelse Glamping bieden mogelijkheden voor werkvakantie

Bar d’Office en Geelse Glamping bieden mogelijkheden voor werkvakantie

Bar d’Office en Geelse Glamping bieden mogelijkheden voor werkvakantie

ANTWERPEN,  GEEL – Het Antwerpse Bar d’Office en Geelse Glamping slaan de handen in elkaar om werkplekken te creëren in de Kempense natuur, met zicht op paarden en een idyllische vijver. Te huur met of zonder overnachting.

Joke Lammens van Geelse Glamping plaatst ook deze zomer luxueuze tenten in de tuin van de paardenfokkerij van haar ouders in het Geelse gehucht Ten Aard.

Dit jaar plaatst ze ook enkele bureaus die je via Bar d’Office kan huren om te werken, met of zonder overnachting erbij. “Sinds ik zelf meer van thuis werk, merk ik dat het heel inspirerend kan zijn om eens niet op de vaste werkplek te zitten. Ik merk dat ik veel rustiger en productiever ben buiten in de natuur”, zegt Joke Lammens.

“Bar d’Office gaat steeds op zoek naar unieke locaties die slim, duurzaam, mobiliteitsveriendelijk en geïnspireerd werken uitstralen”, zegt zaakvoerder Hans Abbeloos. “Coworking is een ideale afwisseling voor mensen die niet elke dag naar het hoofdkantoor moeten, maar voor wie thuiswerk ook niet werkt.”

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.