Nieuws Antwerpen Bart Goossens, AON Belgium, wint Made in Antwerpen Tablet

Bart Goossens, AON Belgium, wint Made in Antwerpen Tablet

Bart Goossens, AON Belgium, wint Made in Antwerpen Tablet

bart goossensDeelnemers van onze lezersbevraging konden na een schiftingsvraag een Samsung Tablet winnen. Hier werd gevraagd het aantal unieke bezoekers van de maand september te raden.

Bart Goossens, Managing Director van AON Belgium, zat het dichtste bij de 40.116 unieke bezoekers van september. “Ik lees het nieuws van Made in Antwerpen graag, het  geeft to the point weer wat er leeft in de Metropool.” aldus Bart Goossens.

Het Amerikaanse AON Belgium heeft 4 vestigingen, waarbij het Antwerpse kantoor zich in Berchem aan Het Rooi lokaliseert. Wereldwijd zijn er 65.000 mensen tewerkgesteld, in België 375. Zij bieden o.a. verzekeringen en risk management aan,  exclusief aan bedrijven.

Lees hier de resultaten na van onze Made in Antwerpen Lezersbevraging:
http://www.madeinantwerpen.be/nieuws/made-in-metropool-lezersbevraging/

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer