Nieuws Antwerpen Basic-Fit Oudaan zoekt andere oorden op

Basic-Fit Oudaan zoekt andere oorden op

Basic-Fit Oudaan zoekt andere oorden op

ANTWERPEN – Basic-Fit sluit binnenkort de deuren van haar vestigingen in winkelcentrum De Bijenkorf aan de Oudaan. Vanaf mei is het fitnesscentrum te vinden in een nieuw pand op de Eiermarkt.

Momenteel is Basic-Fit nog in volle voorbereiding. Er moeten nog verschillende werken worden uitgevoerd vooraleer de fitnessketen haar nieuwe filiaal op de Eiermarkt, vlakbij het Hiltonhotel, kan betreden. De richtdatum is mei. Tegen dan moet er al een basisaanbod zijn en kunnen de eerste sporters in het nieuwe centrum verwelkomd worden. Dat betekent echter niet dat Basic-Fit Oudaan in mei al zijn deuren sluit. De vestiging in De Bijenkorf blijft nog geopend totdat Basic-Fit Eiermarkt helemaal klaar is.

Renoveren of verhuizen

De reden waarom Basic-Fit Oudaan haar huidige locatie verlaat, is omwille van de staat van De Bijenkorf. De glorieperiode van het gebouw is al even voorbij. Voor de fitnessketen was het kiezen tussen grondig renoveren of verhuizen en uiteindelijk werd voor die laatste optie gekozen.

Basic-Fit telt meer dan 170 clubs in België. 30 daarvan zijn gelegen in de provincie Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.