Nieuws Antwerpen Battoo organiseert personeelsfeesten op schepen

Battoo organiseert personeelsfeesten op schepen

Battoo organiseert personeelsfeesten op schepen

battooHet personeel van het softwarebedrijf Ferranti heeft er een schitterende avond op beleefd. De Jules Verne is een prachtig schip dat unieke mogelijkheden biedt om een feest te organiseren. De mensen van JM Catering hebben er trouwens alles aan gedaan om er ook een  volwaardig eetfestijn van te maken. Met de Jules Verne kan een evenement alvast niet meer mislukken.

Danny Kayser van JADA events heeft een sterke zet gedaan. Hij heeft een samenwerkingsakkoord opgezet met het Nederlandse bedrijf Constant in Beweging dat oa. twee schepen in de vaart heeft. De Jules Verne en zusterschip Grace Kelly meren overal aan ” waar het feestje is.” De mannen van Ferranti waren onlangs als eersten aan de beurt. Ze hebben er ontstellend veel plezier kunnen maken.

JADA events schakelt de twee schepen en JM Catering in via Battoo waar Danny Kayser eveneens zaakvoerder van is. Na het personeelsfeest van Ferranti had hij meteen tien aanvragen binnen om een identiek event te organiseren voor andere bedrijven. De Jules Verne heeft alvast indruk gemaakt. De Grace Kelly zal dit zo mogelijk nog meer.

“Vooral de Jules Verne met een maximum capaciteit van 600 personen biedt enorm veel mogelijkheden. Hier kan je zowel perfect een gezeten diner met party voor 400 personen organiseren als een ‘floatshow’ oftewel een rondreizende beurs. Maar ook een seminarie met een plenaire en diverse workshopruimten past hier perfect, om nog maar te zwijgen van het buitendek, waar zelfs een helikopter op kan landen, of een wagen naar binnen kan worden gebracht. ” vertelt Danny enthousiast.

“De Grace Kelly heeft dan weer een totaal ander karakter en kan tot 250 personen aan. De luxestijl van Grace Kelly uit de films van de jaren ’60 werd helemaal doorgetrokken op dit schip, waardoor de bezoekers een heus ‘yacht’ gevoel krijgen. Het schip ademt een zeer cosy en intieme sfeer uit en is dan weer perfect geschikt voor kleinere groepen voor een walking of gezeten diner, al dan niet met een dansfeest, een casino-avond, enz… puur verwennen! En het paradepaardje van de Grace Kelly is uiteraard de unieke en prachtige suitekamer in het schip. Hier waan je je helemaal in een 5-sterren hotel.” , zegt hij nog. “En omdat we weten dat de Belgische klanten heel graag lekker eten hebben we net zoals onze Nederlandse partners ook JM Catering uit Aartselaar  mee aan boord genomen, vorig jaar nog door de Belgische bedrijven verkozen tot de absolute nummer één van de eventcateraars. Zij passen perfect bij de beide schepen en hun moderne, stijlvolle karakter”.

In Nederland hebben de Jules Verne en de Grace Kelly al verscheidene succesvolle avonden verzorgd. Oa. BASF, Daimer-Benz, AEG en Q8 en nog vele andere ondernemingen hebben de twee schepen al afgehuurd. Battoo laat de schepen overigens overal in België aanleggen waar er ook maar even “breed kan gevaren worden.”  Haventochten behoren in dit opzicht mee tot de tradities.

JADA events heeft ondertussen al een mooie reputatie bijeengewerkt en behoort met zijn vijf personeelsleden en een aantal stagiairs op het vlak van succesvolle evenementen mee tot de echte smaakmakers van de  brede regio.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.