Nieuws Antwerpen Bavo Spreuwers richt LiNK Engineering Group op in Antwerpen

Bavo Spreuwers richt LiNK Engineering Group op in Antwerpen

Bavo Spreuwers richt LiNK Engineering Group op in Antwerpen

ANTWERPEN – De wereld van project staffing professioneler en aangenamer maken met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit die doelstelling werd LiNK Engineering Group opgericht door Bavo Spreuwers. Marc Rummens stapt vanuit Human Capital Investments in als investeerder.

LiNK Engineering Group biedt experten voor engineering- en constructieprojecten in diverse industriële sectoren, waaronder de chemische, petrochemische, farmaceutische, en energie. Maar de Antwerpse onderneming wil nog een stap verder gaan en maarwaarde creëren in de project execution flow.

“Van de haalbaarheid en het rendement van de projectinvestering, de technische aanpak van elke projectfase, het bestuderen van de gemeenschappelijke projectkosten tot en met het definiëren van de vereiste competenties. Wij willen het verschil maken door persoonlijke begeleiding te bieden bij de hele traject”, zegt Spreuwers.

Daarnaast zet LiNK sterk in op kennisdeling via een eigen LiNK Academy. “Vanaf het eerste gesprek met nieuwe kandidaten reiken we leeropportuniteiten voor een stimulerende loopbaan aan. Daarnaast willen wij met onze klanten en partners opleidingen faciliteren die meerwaarde bieden aan de innovatieve en duurzame industriële projecten.”

Waardengedreven ondernemen

Ook het waardengedreven ondernemen moet een troefkaart worden van LiNK Engineering Group. Het overtuigde ook Marc Rummens om als investeerder in te stappen, toen hij door Bavo Spreuwers – met wie hij jarenlang samenwerkte – werd benaderd.

“Als investeerder wil ik me inzetten om ondernemers te steunen die een waardevolle bijdrage willen leveren in de HR-sector. LiNK onderschrijft die doelstelling door waardengedreven te ondernemen met het oog op duurzame samenwerkingen. Partnerships en transparantie, daar draait het om”, aldus Rummens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.