Nieuws Antwerpen Bazart-frontman lanceert wijn in blik

Bazart-frontman lanceert wijn in blik

Bazart-frontman lanceert wijn in blik

ANTWERPEN/AARTSELAAR – Antwerpenaar Mathieu Terryn, zanger en frontman van Bazart, lanceert in samenwerking met Young Charly uit Aartselaar zijn eigen rosé in blik: ‘Plus One Rosé’. Met het initiatief steekt hij de livemuzieksector ook een hart onder de riem. Elk verkocht 4-pack zal het 1 euro doneren aan het LIVE2020 fonds, ten voordele van Belgische muzikanten en hun crews.

Tijdens de lockdown zorgde Mathieu, die zichzelf als ‘fulltime Bourgondiër’ omschrijft, voor culinair vermaak op het internet met zijn #CroqueMeThieus. Nu vertaalt de frontzanger van Bazart dus zijn passie voor het culinaire in de lancering van zijn eigen roséwijn in blik ‘+1’. Die ontwikkelde hij samen met wijnimporteur Young Charly en wijnhuis Artadi. Voor elk verkocht 4-pack zal Plus One Rosé 1 euro doneren aan het LIVE2020 fonds, ten voordele van Belgische muzikanten en hun crews.

“Ik probeer ‘la vie en rose’ te leven, ook al zijn de dagen nu soms ietwat donker. Ik ben gemaakt om muziek te spelen op een podium, mét publiek voor mijn neus. Maar dat gaat nu even niet. Vandaar dat we per verkocht 4-pack 1 euro schenken aan het LIVE2020 fonds. De naam van de wijn? Dat is een knipoog naar de backstage gastenlijst waar mensen heel graag op staan”, vertelt de Bazart-frontman.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.