Nieuws Antwerpen BBQ-restaurant Black Smoke opent rooftop met top-dj’s en take-awaybox

BBQ-restaurant Black Smoke opent rooftop met top-dj’s en take-awaybox

BBQ-restaurant Black Smoke opent rooftop met top-dj’s en take-awaybox

ANTWERPEN – Het restaurant, de bar en de rooftop van Black Smoke zijn net als alle andere horecazaken al enkele weken gesloten. Tot 21 mei kan je er een Tribute BBQ Box, een take-awaybox met 22 (lokale) gerechten en ingrediënten, bestellen. Het BBQ-restaurant voorziet bij de afhaling van de box ontvangst op het rooftopterras en een live dj-set van enkele lokale top-dj’s.

Sinds zes weken kan je terecht bij BBQ-restaurant Black Smoke op de site van Stadsbrouwerij De Koninck voor take-out menu’s. Black Smoke lanceert nu, naast hun reguliere take-outmenu, een Tribute BBQ Box. Op 23 mei, wanneer je de box ophaalt in het restaurant, word je ontvangen op het rooftopterras. Daar zullen lokale helden en top-dj’s Roma, Delafino en Nick Bril zorgen voor beats terwijl je op een veilige afstand op je bestelling wacht.

“Horecazaken over de hele wereld zijn gesloten en het toerisme ligt volledig stil. In onze Tribute BBQ Box hebben we allerlei gerechten en recepturen gestoken van BBQ-restaurants waar we een speciale band mee hebben. We vertellen hùn verhaal, zie het als een eerbetoon. Zo heb je toch een beetje een vakantiegevoel. Je gaat van Singapore naar Texas over Argentinië, het Baskenland, Tennessee, richting Londen, Mexico én uiteraard ook Antwerpen”, zegt horecaondernemer Kasper Stuart.

Naast heel wat pittige en vurige ingrediënten en gerechten, vind je in de box ook producten die Black Smoke bij z’n buren haalde: de smaakmakers van Stadsbrouwerij De Koninck. Van een lekkere Tripel d’Anvers over de pralines van Jitsk, de kazen van Van Tricht en gedroogde rauwe ham van The Butcher’s Store.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.