Nieuws Antwerpen BBT brengt liefhebbers van klassieke Volkswagens samen

BBT brengt liefhebbers van klassieke Volkswagens samen

BBT brengt liefhebbers van klassieke Volkswagens samen

SINT-JOB-IN-‘T-GOOR – BBT heeft opnieuw zijn jaarlijkse opendeurdag achter de rug en begon de dag nadien aan een groots avontuur. Het bedrijf uit Sint-Job-In-‘t-Goor bij Brecht trok met een konvooi van een 100-tal Volkswagens naar het Duitse Bad Camberg.

Het Volkswagen oldtimer treffen in Bad Camberg is een vierjaarlijks event voor liefhebbers van klassieke Volkswagens. Een unieke gelegenheid die BBT niet zomaar voorbij wilde laten gaan. Ongeveer 100 oldtimers verzamelden bij de specialist in het produceren en leveren van onderdelen voor luchtgekoelde Volkswagens in Sint-Job-In-‘t-Goor om van daaruit de tocht van zo’n 350 kilometer aan te vatten.

In Bad Camberg troffen ze liefhebbers vanuit alle uithoeken van de wereld met hun favoriete oldtimer en konden ze de mooiste onderdelen op de onderdelenmarkt aankopen.

BBT werd opgericht door Arlette van Dijck en Bob van Heyst in het najaar van 1986. Wat begon met een winkeltje van 20 m2 is uitgegroeid tot een pand van 4.140 m2, met magazijn, showroom, werkplaats voor de collectiewagens, shopruimte en hypermoderne kantoren voor 20 medewerkers. Met een gamma gewijd aan de luchtgekoelde Volkswagen en achterwiel aangedreven Transporter is BBT bij de grootste ter wereld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.