Nieuws Antwerpen BC Signature verhuist naar Aartselaar

BC Signature verhuist naar Aartselaar

BC Signature verhuist naar Aartselaar

BC Signature ruilt haar gebouw in Mortsel in voor een volledig nieuw pand aan de Boomsesteenweg in Aartselaar. De specialist in car wrapping barstte bijna letterlijk uit haar voegen en ging dus op zoek naar een nieuwe locatie.

Onlangs werd BC Signature nog bekroond tot beste XPEL dealer van de Benelux en zaakvoerder Thierry Verheyen merkte dat het tijd was voor een uitbreiding. Een grotere werkplaats, goede bereikbaarheid en een commerciële ligging waren een must in de zoektocht naar een nieuw onderkomen. Die criteria vond BC Signature op de Boomsesteenweg in Aartselaar, dat onderdeel is van de drukke A12.

“Op onze nieuwe locatie kunnen we klanten nu een nog betere service aanbieden”, aldus Verheyen. “In de showroom komen binnenkort belevenis corners en kunnen we ook auto events hosten. Een officieel openingsfeest laat door COVID-19 nog even op zich wachten, maar komt er zeker. Het zal even wennen zijn en links een rechts moeten nog wat aanpassingen gebeuren, maar het ganse team is enthousiast om hier van start te gaan. We verwelkomen dan ook graag al onze professionele en particuliere klanten in Aartselaar.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.