Nieuws Antwerpen Beauty Elle valt in de prijzen

Beauty Elle valt in de prijzen

Beauty Elle valt in de prijzen

WOMMELGEM – Beauty Elle heeft de 100% Suikersalon Award van ROYX PRO mogen ontvangen. De Wommelgemse schoonheidszaak gebruikt enkel suikerontharing in plaats van te kiezen voor traditionele harsen.

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100 procent natuurlijke producten. Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid.

“De reacties van onze klanten waren zo positief op de suikerbehandeling dat we niet lang getwijfeld hebben om enkel nog met suiker te ontharen”, zegt Ellen Crollet van Beauty Elle. “We zijn ook heel tevreden over de ondersteuning die we van ROYX PRO krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing. Voor ons is het duidelijk: we do it sweet!”

Voor het tweede jaar op rij werden de Suikersalon Awards uitgereikt, een initiatief van ROYX PRO dat sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing verdeelt. Intussen werd die formule succesvol op de kaart gezet. Zo kozen er dit jaar opnieuw 42 schoonheidsinstituten in België voor de producten van ROYX PRO, wat het totaal op 140 suikersalons brengt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.