Nieuws Antwerpen Beautyschool Chabelle verhuisde naar Wommelgem

Beautyschool Chabelle verhuisde naar Wommelgem

Beautyschool Chabelle verhuisde naar Wommelgem

chabelleDe bekende beautyschool Chabelle is verhuisd van Ranst naar Wommelgem. Chabelle geeft opleidingen in make-up en hairstyling. Het eenmansbedrijfje van Chana Bertens is daarmee uitgegroeid tot een volwaardige onderneming.

Chana Bertens ging in 2006 aan de slag als professionele visagiste. Ze deed make up sessies voor fotoshoots en modeshows. Na verloop van tijd werden naast visagie en kapseldiensten ook workshops ingericht voor bedrijven én particulieren. Door de grote vraag ging ze tevens van start met opleidingen voor professionelen. Intussen is Chabelle al 4 jaar een erkend opleidingsverstrekker. In de toekomst wil Chabelle zich vooral richten op de verdeling van kwaliteitsproducten aan professionelen en bijdragen aan de vaardigheden van visagisten en haarstylisten.

“We groeiden al die jaren sterk door zodat een verhuis van Ranst naar een grotere en meer centrale locatie zich opdrong,” zegt ze. Gekozen werd voor Wommelgem. In de gloednieuwe zaak worden workshops en beroepsopleidingen ingericht. “Je kan bij ons ook terecht voor spray tanning, bruidsmake-up, een complete make-over of een ontspannende huidverzorging,” vertelt Chana.

Tijdens de officiële opening werd er ook het Italiaanse cosmeticamerk Evagarden voorgesteld. “Het make-up merk bestaat al 30 jaar en wordt gebruikt door tal van topvisagisten in het buitenland, maar in België maakt het nu pas haar grote intrede,” zegt de zaakvoerster.

Evagarden staat voor kwalitatief hoogstaande cosmetica die de mix vormt tussen trends én tijdloze elegantie. Zo brengt het merk vier keer per jaar een seizoenscollectie uit geïnspireerd op de laatste hits in mode land zonder zich te verbranden aan extravagante hoogstandjes. De foundationlijn telt dan ook 6 verschillende items om alle mogelijke huidtypes te laten stralen. Alle producten zijn parabeen vrij en bijgevolg ideaal voor gevoelige huidjes.

Het Italiaans cosmeticabedrijf Evagarden werd in 1979 opgericht als een firma gespecialiseerd in functionele make-up en behandelingen met essentiële oliën. In een later stadium werd de focus werd gelegd op de ontwikkeling van kwalitatieve cosmetica. Het continu streven naar innovatie via wetenschappelijk onderzoek staat dan ook centraal. Intussen werken tal van gerenommeerde make-up artists over de ganse wereld met het Evagarden gamma.

De producten zijn te verkrijgen in het opleidingscentrum/showroom van Chabelle.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.