Nieuws Antwerpen Bebronna organiseert feestmaal voor Katoen Natie

Bebronna organiseert feestmaal voor Katoen Natie

Bebronna organiseert feestmaal voor Katoen Natie

bebronnaZe zijn er maar wat trots op: de exploitanten van  Restaurant and Feestzaal Bebronna mogen de catering organiseren bij de viering van het 160-jarig bestaan van Katoen Natie. Fernand Huts, de flamboyante topman van het bedrijf heeft liefst 6000 gasten uitgenodigd naar zijn historische burcht Singelberg in de Waaslandhaven.

De festiviteiten in het historisch decor van Singelberg zullen zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Katoen Natie viert hiermee zijn opgang van overslagbedrijf van katoen in 1854 tot de heuse multinational die het bedrijf onderhand geworden is. Fernand Huts is van geen kleintje vervaard en dat zal Antwerpen geweten hebben. Over het feest op de Singelberg zal men later ongetwijfeld nog jaren spreken.

Ook voor Björn Meersman en Kristiaan Thomas worden dit spannende dagen. Van 18 augustus tot 6 september zullen ze zo’n 20 keer liefst 350 mensen ontvangen en hen vanuit Bebronna een schitterend feestmaal aanbieden. “Voor ons werkelijk het hoogtepunt uit vijf jaar activiteiten,” stellen ze trots. “Wij hebben Bebronna in al die jaren uitgebouwd tot een bekend restaurant voor niet alleen zakenlunches. Wij organiseren heel wat huwelijksfeesten en parties. Het decor van de Antwerpse petrochemie is daarbij gewoon uniek. Prachtig dan ook dat Fernand Huts en Katoen Natie ons nu ook vroegen om hun feest mee te organiseren.”

Uiteraard mobiliseert Bebronna die dagen extra volk om alles in goede banen te kunnen leiden. In dit opzicht wordt ook een beroep gedaan op Goldfish Party Rental uit Kruibeke dat die dagen de nodige bestekken en het cateringmateriaal zal leveren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.