Nieuws Antwerpen Bedachtzaam elektrisch rijden met de nieuwe Renault ZOE

Bedachtzaam elektrisch rijden met de nieuwe Renault ZOE

Bedachtzaam elektrisch rijden met de nieuwe Renault ZOE

Sinds begin november staat de nieuwe, 100% elektrische Renault ZOE in de showroom van Renault Antwerpen. Met een rijbereik van 395 kilometer, snelle oplaadtijd en alle voordelen van een kleine stadswagen, levert de elektrische ZOE een relaxerende en innovatieve rijervaring.

Met de ZOE als ultieme stadswagen, richt Renault zijn pijlen op een groter klantensegment: “De eerste klanten voor elektrische auto’s waren bedrijven met een eigen netwerk van laadpunten en particulieren die in de stad woonden of erg begaan waren met milieubescherming, maar het nieuwe ZOE-aanbod vormt voor alle klanten van Renault een reëel alternatief voor de auto met verbrandingsmotor”, klinkt het bij Renault

Snelle laadtijd en grote actieradius

De nieuwe ZOE is beschikbaar in twee motorconfiguraties. Enerzijds biedt de R110-motor 108pk en een koppel van 225Nm, terwijl de R135-motor met zijn 135pk en 245Nm beter geschikt is voor de snelweg. Met een rijbereik tot 395 kilometer scheert de ZOE hoge toppen in zijn marktsegment.

Opladen gebeurt bij de ZOE in recordtijd:  “Dankzij de Caméléon™-lader laadt de ZOE als enige elektrische auto altijd op bij het maximaal beschikbare vermogen (dat per laadpunt kan verschillen) en is de laadtijd korter dan bij andere elektrische auto’s”, stelt Renault. Dankzij de Caméléon-lader kan je aan openbare laadpalen van 22kW, op 3 uur tijd 100% van je rijbereik recupereren. Thuis opladen kan met de Wallbox 7,4kW van Renault.

Bedachtzaam mobiel en relaxerend rijden

Rijden in een ZOE is een rustgevende ervaring. De auto is stil en accelereert regelmatig, wat te danken is aan de elektrische aandrijving. Naast de ecologische voordelen, biedt de ZOE ook de laagste kilometerkosten in verhouding tot de actieradius. “Elektrisch rijden betekent lagere onderhoudskosten in vergelijking met een verbrandingsmotor, en een zeer goedkope ‘brandstof’”, klinkt het bij Renault Antwerpen. “Bovendien is parkeren in sommige steden gratis.”

“ZOE wordt vooral op prijs gesteld door eigenaars en mensen die er in gereden hebben. Het moderne design, de sfeer in het interieur en de technische voorzieningen maken er een auto van die je met trots laat zien en deelt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.