Nieuws Antwerpen Bedrijf van Tanja Dexters legt boeken neer

Bedrijf van Tanja Dexters legt boeken neer

Bedrijf van Tanja Dexters legt boeken neer

ANTWERPEN – U heeft het misschien niet opgemerkt, maar in de lange lijst faillissementen van 30 april wordt ook melding gemaakt van het faillissement van Ladexters. Het blijkt te gaan om de bvba die in 2003 door Tanja Dexters werd opgericht. Na heel wat turbulente avonturen komt er een einde aan haar zakelijk avontuur.

Tanja Dexters, die in een ver verleden regelmatig op het kleine scherm te zien was, kwam de voorbije jaren meermaals negatief in het nieuws.

In september 2018 opende ze, na heel wat discussies en problemen met de drankvergunning, de Flamingo Bar aan de Antwerpse Groenplaats. Dat deed ze samen met haar omstreden zakenpartner Atilla Usul, die toen al bekend was van zo’n 22 faillissementen.

Dat Tanja Dexters toen iemand zocht om de krachten te bundelen, is niet onverwacht. Haar bvba Ladexters liet in 2016 reeds een zwaar verlies optekenen.

Het verhaal van de Flamingo Bar was van korte duur. In april 2019 laat Dexters weten dat ze zich in alle stilte heeft teruggetrokken uit Flamingo Bar, die in de zomer van dat jaar voorgoed de deuren sloot.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.