Nieuws Antwerpen Bedrijvencentrum The Hub opent deuren in Temse

Bedrijvencentrum The Hub opent deuren in Temse

Bedrijvencentrum The Hub opent deuren in Temse

TEMSE – Het voormalige café De Eekhoorn in de Vrijheidstraat in Temse is omgevormd tot kleinschalig bedrijvencentrum. Onder andere de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer, middenstand, warenhuizen en vele toegangswegen maken het een aantrekkelijke plek voor bedrijven om hun kantoor te vestigen. The Hub werd officieel geopend in aanwezigheid van burgemeester Luc De Ryck en vele andere genodigden.

The Hub is een initiatief van Gert Poppe van consultancybureau Alpha IT, Bart Van Geyt van boekhoudkantoor ProBuFisc en Davy Van Eyck van aannemersbedrijf Total Reno Solutions.

Het nieuwe bedrijvencentrum in het hartje van Temse telt 5 full-service kantoren die beschikken over alle comfort: een gezonde werkomgeving, een geïntegreerde keuken, een individuele airconditioning, een gratis parking, camerabewaking, telefonie en internet en gebruik van de polyvalente zaal. De kantoren kregen allemaal een individuele toegang waardoor ze doorlopend toegankelijk zijn. Bovendien zijn de kantoren beschikbaar in verschillende groottes.

Uitstekende ligging

“Het grote verschil met mijn vorig kantoor is dat mijn bedrijf niet meer verscholen zit in een industriezone, waardoor ik ook geen hinder meer heb van de drukke mobiliteit en files. Door de uitstekende ligging en de winkels vlakbij verliezen mijn medewerkers en ikzelf geen kostbare tijd”, aldus Gert Poppe, zaakvoerder Alpha IT en mede-initiatiefnemer van The Hub.

“The Hub beschikt eveneens over een moderne, goed uitgeruste polyvalente zaal geschikt voor bedrijfsevenementen die gebruikt kan worden door de huurders. Een extra troef wat dit complex te bieden heeft”, geeft Sam Van Mele, architect van het project nog mee.

Er zijn momenteel nog enkele kantoren beschikbaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.